Top Garden

Марката TopGarden стъпва на българския пазар през 2005 година. Евромастер Импорт Експорт ООД започва да внася продуктите на ТопГарден, като и до днес извоюва все по - голям пазарен дял в продажбите на машини, инструменти и стоки за градината. Днес вносителя представя качествени продукти предпочитани от българските майстори по озеленяването или любители градинари.
Вносителите на марката TopGarden се стремят ежегодно да разнообразяват и обогатяват своя асортимент, като налагат стабилна и здрава градинска техника и консумативи. Всеки градинар се доверява на доказаното във времето реноме на марката.
OnlineInstrumenti.bg представя разнообразна гама от продукти, консумативи и аксесоари за вас. При нас ще откриете режещи продукти TopGarden - овощарска ножица TopGarden, сгъваем трион TopGarden, лозарска ножица TopGarden, ножица за храсти TopGarden, ножица за трева TopGarden, разтегателна ножица за клони TopGarden, ножица за ашладисване TopGarden и т.н.
За любителите на изрядна и добре овладяна градина можем да предложим цветарник TopGarden, градински кош TopGarden, градинска тел TopGarden, уреди за привързване TopGarden, ръчна мотика TopGarden, лопата TopGarden, гребло TopGarden, разрохвач TopGarden, гребло за листа TopGarden, вила TopGarden и т.н.
TopGarden представя и серия продукти за градината и помощ на откриете - лопата за пясък TopGarden, права лопата TopGarden, въглищарска лопата TopGarden, плодоберачка TopGarden, лопата за сняг TopGarden, гребло за сняг TopGarden и други.
Помислили сме и за напояването на зелените площи и градини у дома или на професионалното поле - системи за напояване TopGarden, маркуч TopGarden, съединител TopGarden, разпръсквач TopGarden, поливен пистолет TopGarden, макара за маркуч TopGarden, разклонител TopGarden, градинска пръскачка TopGarden, удължител за пръскачка TopGarden и редица други.
TopGarden може да облекчи работата на всеки градинар и да спомогне за правилното и рационално озеленяване на всеки терен или повърхност. Изберете продукт от марката и се доверете на качествената изработка и ефективната работа у дома, градината или на работната площадка.
OnlineInstrumenti.bg ще се погрижи да получите качествени материали на достъпна цена.

Садило, садило за луковици, Top GardenСадило, садило за луковици, Top Garden

Садило за луковици Top Garden

4.49 лв.
Лопата, 0.9 кг, Top Garden, PremiumЛопата, 0.9 кг, Top Garden, Premium

Лопата 900 гр Top Garden Premium

5.69 лв.
Лопата, 1 кг, Top Garden, PremiumЛопата, 1 кг, Top Garden, Premium

Лопата / 1 кг / Top Garden Premium

6.59 лв.
лопата, лопата за копане, Въглищарска лопата, Top Gardenлопата, лопата за копане, Въглищарска лопата, Top Garden

Въглищарска лопата Top Garden

4.40 лв.

Показване на 1–21 от 159 резултата