FERM

Ferm е водеща марка с белгийски произход. Създаването на марката е през 2001 год., като днес се предлагат повече от 1000 продукти - хоби инструменти, електрически инструменти, пневматични инструменти и железария.
В наши дни Ферм е наложила своето качество не само в България, но и на целия Балкански полуостров, Близкия изток и Африка.
В платформата ще откриете редица продукти на марката, като ъглошлайф Ferm, прободен трион Ferm, саблевиден трион Ferm, циркуляр Ferm, оберфреза Ferm и други режещи инструменти. За майстори и любители ще намерите и бормашина Ferm, къртач Ferm, пистолет за боя Ferm, пистолет за топъл въздух Ferm, електрическо ренде Ferm, шлайф машина Ferm, такер Ferm, миксер за бетон Ferm, бъркалка Ferm, както и акумулаторни машини, като отвертка Ferm, гайковерт Ferm и тн.
За любителите на пневматиката ще откриете компресор Ferm и пневматични продукти Ferm.
Разнообразието в сайта е допълнено от генератор Ferm, шмиргел Ferm, настолна бормашина Ferm, машина за рязане на плочки Ferm и други.
Складове и гаражи можете да оборудвате с лебедка Ferm, заварявайте и запоявайте с електрожен Ferm и електроди Ferm, поялник Ferm и други.
Осигурили сме за всеки автомобил зарядно за акумулатор Ferm или крик Ferm тип крокодил.
За всички машини и инструменти сме подготвили части, консумативи и аксесоари Ferm - диск Ferm, акумулаторна батерия Ferm, зарядно за акумулаторна батерия Ferm, скоби и пирони за такер Ferm, шкурка за шлайф машина Ferm, камък за шмиргел Ferm и всякакви ножове за инструменти.
Белгийското качество се налага бързо на пазара и завоюва голям пазарен дял.
Марката поддържа и система за качеството според ISO 9001:2008. Това я прави още по - сериозен и надежден партньор за всеки любител или професионалист.
Последните години Ferm се развива и в други сфери, като производство на антифриз и течности за чистачки.
Непрекъснатия стремеж и успехи положени от Ferm гарантират качеството и лидерските позиции на белгийския производител на световно ниво.

Бормашина, 550 W, PDM1051, FERMБормашина, 550 W, PDM1051, FERM

Бормашина / 550 W / PDM1051 FERM

73.00 лв.
Делта, шлайф, Делта шлайф, 280 W, DSM1009, FERMДелта, шлайф, Делта шлайф, 280 W, DSM1009, FERM

Делта шлайф / 280 W / DSM1009 FERM

68.20 лв.

Показване на 1–21 от 144 резултата