Политика за защита на личните данни:

 

  1. Необходими лични данни:

За да осъществим дадена поръчка е необходима определена информация от потребителите на оналйан платформата. Всеки потребител на OnlineInstrumenti.bg е длъжен да предостави на ПКП-2018 ЕООД следните лични данни:

  • Две име на купувача;
  • Имейл адрес;
  • Адрес за доставка на купувача;
  • Телефон за връзка;

Тези данни се запазват и използват по следния начин:

  • Имейл адрес – необходим атрибут за потвърждение на поръчката от страна на ПКП-2018 ЕООД към клиента;
  • Имена, адрес и телефон – необходим атрибут за коректна обработка на поръчката и доставка до адрес на клиента. При обработка на поръчка, служител на ПКП-2018 ЕООД ще се свържи с клиента за потвърждение или доуточнение.

Предоставяйки своите данни и давайки съгласия за използването им, купувача се съгласява, същите да бъдат използвани от ПКП-2018 ЕООД или трети лица подизпълнители (логистични фирми, партньори) да използват при реализиране на покупката и доставянето и до врата на клиента / офис на логистичната фирма.

  1. Външни сайтове, които използват вашите лични данни:

 

  • Google Analytics – това е платформа на Google за анализ на потребителското поведение на територията на  bg.
  • Google AdWords – това е платформа на Google за маркетинг и реклама към потребителите в търсещите мрежи на
  • Faceboock Ads – това е платформа на Faceboock за маркетинг и реклама към потребителите в социалната мрежа

 

С посещението си на територията на OnlineInstrumenti.bg и давайки правото за използване на вашите лични данни, споделяйки публикации и/или продукти, харесвайки страница или кликвания на рекламно послание в социалните мрежи упоменати по – горе, вие давате съгласия за използване на личните ви данни. В случай, че желаете да се откажете от това можете да заявите отказ от тези действия на gdrp@onlineinstrumneti.bg

  1. Продължителност на съхранение на личните данни:

Вашите лични данни се съхранят за определен период от време, съобразно изпълнението на услугите на ПКП-2018 ЕООД. В случай, че желаете да се откажете от това можете да заявите отказ на gdrp@onlineinstrumneti.bg

ПКП-2018 ЕООД спазва стриктно Регламента от 2016/679 (Общ регламент относно защита на данни) и Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има назначен служител, които отговаря за това.

  1. Обработка на лични данни:

ПКП-2018 ЕООД, ЕИК: BG 204 409 772 в качеството си на администратор на лични данни, получава лични данни за лицата за които те се отнасят.

Клиента се съгласява, че като предоставя своите лични дани или други данни на www.OnlineInstrumenti.bg, те ще бъдат използвани от ПКП-2018 ЕООД за следните цели:

  • Регистриране на поръчки, фактуриране, изпращане на покупката;
  • Свързване на клиента по телефон/имейл адрес за обработка и потвърждение на поръчката;
  • Проследяване, наблюдаване на продажбите и клиентското поведение;
  • Маркетингови и рекламни цели;

С предоставянето на своите лични данни и/или имейл на www.OnlineInstrumenti.bg, клиентът дава изричното си съгласие с него да се свържат служители на фирмата или трети лица (логистични фирми, партньори, подизпълнители) по повод изпълнение на служебните задължения.

Личните данни предоставени от клиента, както и личните данни, които получава ПКП-2018 ЕООД  в процеса на предоставяне на търговските си услуги, се обработват и се съхраняват от страна на ПКП-2018 ЕООД в съответствие на общия регламент за защита на личните данни (регламент (ЕС) 2016/ 679 на Европейския парламент) и Закона за защита на личните данни.

ПКП-2018 ЕООД използва SSL сертификат за защита и криптиране на информацията предоставена от страна на клиента.

Наименование на надзорния орган:

 

Комисия за защита на личните данни – гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, Телефон:  02/91-53-518

Интернет страница: www.cpdp.bg